Tommy Cervin ordförande

Månadsmöte den 25 januari 2018

När vi tagit hand om föreningsärenden och det blev dags för underhållning klev Roffe Larsson upp på scenen och visade upp sitt kunnande som underhållare. Allsång blev det och country och en hel del annat. Och glada gick vi hemåt.


Månadsmöte den 14 December 2017

Istället för Lucia, som verkar ha spelat ut sin roll, fick vi besök av Åsa Bergh som underhöll med sin egen tolkning av Viktor Rydbergs ”Tomten”. Hon är duktig och underhållande den där Åsa och hjälpte oss att avsluta vårt 15 föreningsår på ett mycket trevligt sätt.


Sommarträff på Djurgården den 12 juli 2017

I år hade 60 personer hörsammat uppropet att träffas mitt i sommaren för en lätt lunch tillsammans på Djurgårdens sköna gräsmatta. Vi umgicks ett par timmar med prat och en del trädgårdsspel. Detta var tredje året Djurgårdsträffen genomfördes.


150-årsfirandet på Operaterassen den 11 november 2016

Den 11 november hade 207 medlemmar hörsammat uppropet att närvara vid föreningens firande av de 150 första åren på Operaterassen i Stockholm. Kvällen hade förberetts av en kommitté som under kvällen presenterade ett uppskattat program med snyggt dukade bord, underhållning under hela kvällen av teatergruppen efter middagen spelades dansmusik av en blåsorkester. Gäster fanns även från broderföreningarna Arboga Arbetareförening, Norrköpings Arbetareförening, Visby Arbetareförening och Westerås Arbetareförening som uppvaktade med tal, blommor och presenter. Örebro Arbetareförening hade översänt blommor. Särskilt inbjuden som representant för familjen Hagerman var Maja Hagerman.


Dansa på Forum den 10 oktober 2014

Nästan 50 personer infann sig till fredagens premiär i föreningslokalerna för att äta en liten bit, dansa till inspelad musik och umgås en stund, några testade sina färdigheter på biljardbordet. Vid 22-tiden avslutades sammankomsten.

Höstpromenad 2014 i Tyresta Naturreservat i Haninge

Den 28 september samlades nästan 30 personer vid Tyresta By för föreningens traditionella höstpromenad. Göran och
Agneta Geiryd hade som vanligt fått till kluriga frågor. Efter en promenad på drygt 5 km och spisning av medhavd matsäck i Dahlgrensgården fördelades prisbordet. Tack för det fina arrangemanget i ett härligt väder.


Julgransplundring Tio-öresavdelningen den 2 januari 2014

I år fylldes föreningslokalerna med över 100 deltagare som fick vara med om en riktig julgransplundring med dans kring granen, trolleri, fiskdamm (en ny bakvänd variant användes till en början) och till
slut godispåsar från tomten. Ett stort tack till medlemmarna i Tio-öresavdelningen som ordnade en väldigt trevlig eftermiddag som upprätthåller en del av föreningens traditioner.


Föreningens tipspromenad på Hellasgården den 13 oktober 2013

En solig höstsöndag med kluriga frågor och fina belöningar
r som vanligt välarrangerat av Göran och Agneta Geiryd.


Föreningsmöte den 26 september 2013

Drygt 50 medlemmar hade hörsammat kallelsen och fick bland annat information från NSAF konferens i Visby tidigare i september. Mötet tog också belsut om att utse en jubileumskommitté inför föreningens 150-årsjubileum som infaller 2016. Vidare informerades om föreningens höstpromenad på Hellasgården den 13 oktober. Kvällens uppskattade underhållning bestod av svensktoppschlagers framförda av Beata Harrysson.


Föreningsmöte den 26 april

Vid föreningens aprilmöte beslutades att teatercirkeln i fortsättningen skall heta Forums Teatergrupp. Föreningens nya (uppdaterade) stadgar kommer att finnas i tryck vid höstens första möte. Kent Josefsson från Föreningen Fogelströms Vänner underhöll oss under en timma med ett uppskattat föredrag om P.A. Fogelström, hans liv och produktion.